Deja Vu in De Kuip

Een spetterend feest der herkenning in het Maasgebouw!

Hét feest van het jaar van Rotterdam vindt plaats in het Maasgebouw van Stadion de Kuip waar op zaterdagavond 8 april onder de naam Déja Vu in De Kuip een spetterend “feest der herkenning” plaats vindt met tal van optredens van live artiesten, bands, DJ’s en surprise acts.

Het feest is vooral bedoeld voor een doelgroep waarvoor in de Maasstad over het algemeen maar bitter weinig wordt georganiseerd. Het is dan ook vooral muziek uit de 70’s, 80’s & 90’s die ten gehore gebracht zal worden in maar liefst drie zalen in het Maasgebouw.

In één van de zalen speelt de bekende formatie The Clarks de hoofdrol.

Zij brengen muziek uit vervlogen tijden ten gehore met nummers van o.a. The Beatles, de Rolling Stones, Golden Earring en Elvis.

Een andere zaal wordt ingericht als een disco uit de jaren 70 en deze wordt op z’n kop gezet door de DJ’s van Radio 10 Gold. De grootste disco krakers passeren hier achter elkaar de revue afgewisseld met diverse surpise acts, zoals de ongeëvenaarde dance-medley van Madonna. Eén van de hoogtepunten van de avond in de “Maasdisco” wordt ongetwijfeld het optreden van YMCA: Tribute to the Village People.

De Brasserie wordt de “soul, disco & dance room”. Hier kun je niet alleen dansen en uit je dak gaan op alle klassiekers uit de jaren ’70, ’80 én ’90 maar ze ook bekijken op het videoscherm. Van de clips van Aretha Franklin, Stevie Wonder en Michael Jackson tot en met originele beelden van live concerten van bijvoorbeeld Earth Wind & Fire, KC & the Sunshine band, The Trammps etc.

Kortom een unieke avond voor al diegenen die weer een ongedwongen feest willen beleven samen met vrienden en bekenden van nu op de muziek van toen!

Voor meer info: www.dejavuindekuip.nl
Aanvang: 21.00 uur Kaarten: € 22,50 (excl. bespreekkosten)
Gratis en voldoende parkeergelegenheid aanwezig

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

//ceechuwaukah.com/4/3647440