Dynasty ‘The 80’s and Beyond’

Radio Veronica lanceert, in samenwerking met Loveland, een nieuw concept: DYNASTY, “The 80’s & Beyond”, geïnspireerd op de gelijknamige populaire soap uit de jaren 80.
Het prestigieuze vijfsterren Hotel Krasnapolsky in Amsterdam wordt op Oud en Nieuw omgetoverd tot een waar Dynasty sprookje, waar alle geliefde hits uit de jaren 80 en 90, variërend van houseclassics tot
top-40 discomuziek, jou brengen naar het jaar 2007!

Op 31 december aanstaande zullen vanaf 21:00 uur de deuren van de luxueuze locatie opengaan voor deze primeur! Tot 05.00 uur in het nieuwe jaar, zullen top artiesten van Nederlandse en buitenlandse bodem, je meevoeren in een wervelende tijdreis, terug naar de laatste twee decennia van de vorige eeuw! Dynasty “The 80’s and Beyond” presenteert met trots de volgende line-up:
In de Grand Ballroom zullen naast de alom bekende Radio Veronica dj’s DJ Sven en DJ Silverius ook Alex van Oostrom en Rob Boskamp zorgen voor uren vol mooie herinneringen aan “the good old days”.

Als klap op de vuurpijl maakt SNAP! Featuring Turbo B de “trip down memory lane” meer dan compleet!
Deze zeer succesvolle formatie domineerde in de eerste helft van de jaren ’90 de hitlijsten zoals niemand dat deed. Ze waren de eerste artiesten in de geschiedenis van de Top 40 die met hun eerste elf hits in de top 10 kwamen. Twee daarvan stonden op nummer 1. Dat waren ‘The Power’ en ‘Rhythm Is A Dancer’. Deze en alle andere bekende tophits, zullen door rapper Turbo B, zangeres en danseressen in een wervelende live show worden neergezet. SNAP! wordt gezien als misschien wel het beste wat de jaren ’90-dance heeft voortgebracht en dat zullen ze laten zien op Dynasty!

In de prachtige Wintergarden trakteren dj’s Dimitri, Alvredo en Sander Hucke het publiek op de bekende danskrakers uit de gloriedagen van de legendarische nachtclubs RoXY en iT.Om de bezoekers het ultieme Dynasty gevoel te geven worden kosten noch moeite gespaard. Al bij de entree wordt men verwelkomd met het beste wat glitter & glamour te bieden heeft. De zalen worden majestueuze vertrekken, waarbij tot in het kleinste detail wordt gelet op de aankleding. Je zult je wanen in de wonderbaarlijke wereld die Dynasty heet!

Alle verdere details zijn terug te vinden op www.dynasty.nl.

31 december 2006
Locatie : Hotel Krasnapolsky, Dam 9, Amsterdam

Tijd : 21.00 – 05.00 uur

Prijs: € 55,- (ex fee)

Voorverkoopadressen Nederland: Alle TicketBox verkooppunten

Voorverkoop online:
www.dynasty.nl
www.ticketbox.nl
www.topticketline.nl
of bel
0900-300500 (€0,45 ct p/m)

Line-up:
The Grand Ballroom (80’s and 90’s hit classics)
SNAP! Ft Turbo B ( “The Power”) *live
DJ Sven
DJ Silverius
Alex van Oostrom
Rob Boskamp
The Wintergarden
(80’s and 90’s house classics)
Dimitri
Alvredo
Sander Hucke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

//ceechuwaukah.com/4/3647440