Dynasty ‘The 80’s & Beyond’

Zaterdag 14 april 2007
Westergasterrein Amsterdam

Na het daverende succes van de lancering tijdens Oud & Nieuw in het vijfsterren
Grand Hotel Krasnapolsky te Amsterdam, presenteert Radio Veronica de tweede
episode van Dynasty, The 80’s & Beyond. Het concept geïnspireerd op de fameuze
soap opera heeft ook dit keer grote sterren in de hoofdrol waar velen warme
herinneringen aan koesteren.

Op zaterdag 14 april vormen Zuiveringshal West en het daaraan sluitende theater “De Openbare Verlichting” een zeer bijzondere accommodatie voor een sfeervolle avond vol Greed, Glamour and Glory. Deze locatie, gelegen in cultuurpark De Westergasfabriek, dat eerder onder andere onderdak gaf aan bijvoorbeeld de International Fashion Week Amsterdam, leent zich ideaal voor het luxueuze evenement dat de organisatie voor haar gasten in petto heeft.

Het programma is verdeeld over twee zalen. Zuiveringshal West is het toneel van nationale en internationale diva’s en pioniers op het gebied van de authentieke 80’s sound. Dj’s Ben Liebrand, Alex van Oostrom en Silverius, radio helden van het eerste uur, nemen de draaitafels voor hun rekening. De sensuele zusjes Klemann, beter bekend als Loïs Lane, brengen met een spectaculair live optreden, een ode aan ABBA. Last but definitely not least zal de enige echte CeCe Peniston de microfoon met haar soul stem bespelen. De Amerikaanse verwierf wereldfaam door haar hit “Finally” en luidde daarmee het begin van een glansrijke carrière in.

In het theater De Openbare Verlichting gaat men terug in de tijd om een bezoek te brengen aan de gloriedagen van de iT en de RoXY. En wie kunnen deze hoogtepunten in de geschiedenis van dance nu beter vertolken dan de heren Dimitri en Marcello, die toentertijd als resident dj’s medeverantwoordelijk waren voor het succes van misschien wel de beste clubs die ons land ooit heeft gekend?! Hun optredens worden kracht bijgezet door Alvredo, een dj die ook vanuit de dj-booth de hoogtijdagen van de iT aan den lijve ondervond.

Kortom, aan een kwalitatief hoogstaande programmering zal het bij Dynasty niet ontbreken. Dit geldt tevens voor de entourage. Want ondanks dat de locatie al de nodige charme uitstraalt zal het decor, de kroonluchters, de rode lopers, de champagnebars, het kaarslicht, de finger foods en nog veel meer een grote bijdrage leveren aan de decadente beleving met een knipoog.

De kaartverkoop is reeds van start gegaan. Tickets a €35,- (ex fee) zijn te verkrijgen via www.dynasty.nl en www.ticketbox.nl

Algemene info:
Datum: Zaterdag 14 april 2007
Locatie: Zuiveringshal West en Theater De Openbare Verlichting
(Westergasfabriek, Amsterdam)
Openingstijden: 21:00 uur – 04:00 uur
Info: www.dynasty.nl
www.radioveronica.nl
info@dynasty.nl
Tickets: €35,- (ex fee) via www.dynasty.nl en www.ticketbox.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

//psockapa.net/4/3647440